Strandbungalows

STRANDBUNGALOWS

De huisjes worden in het hoofdseizoen van vrijdag tot vrijdag verhuurd en in het voor- en naseizoen ook midweek en lange weekeinden.

Beleef het fantastische strand van Vrouwenpolder op een hele unieke manier. In onze gezellige / romantische bungalow’s op het strand kunt u in alle luxe genieten van deze prachtige omgeving. S’middags heerlijk uitwaaien en spelen op het strand. Een lekker hapje eten en drinken in een van de 3 mooie strandtenten en s’avonds wanneer alle andere mensen weer naar huis gaan, kunt u nog lekker door genieten met een BBQ op het strand of een lekker wijntje op het balkon

Op de aankomstdag kunt u inchecken vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur en begint de vakantie bij Hotel Duinoord, Breezand 65 in Vrouwenpolder, waar de receptie van de huisjes is. Hier zijn ook de parkeerplaatsen van de autos,ieder huisje heeft een eigen plek zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken terwijl u heerlijk op het strand zit.

U checkt in en krijgt de sleutel van het slaapstrandhuisje, vervolgens kunt u de spullen naar het strand brengen mbv een bolderwagen die u mag gebruiken. De duinovergang bevindt zich recht achter het hotel. In overleg kunnen wij met een vierwiel-voertuig zware of grote hoeveelheden bagage naar uw slaaphuisje brengen. Wanneer u na 18.00 uur aankomt moet u dit telefonisch melden en kan het voorkomen dat wij geen bagage meer kunnen brengen maar u kunt altijd een bolderwagen gebruiken, wilt u daar aub rekening mee houden.

De totale afstand van receptie tot huisje is +/- 400 meter. Bij aankomst kunt u ook een BROODJESLIJST invullen waar u kunt aangeven of u dagelijks, tegen betaling, tussen 8:00 en 8:30 uur verse broodjes op het strand wilt hebben. Afwijkende aankomst en vertrekdagen en tijden alleen na overleg en vaak is het dan niet mogelijk om uw bagage te brengen en halen,Wij zijn ervan overtuigd dat we alles gedaan hebben om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen,het enige wat we niet in de handen hebben is het weer maar het is wel zo dat Zeeland de provincie met de meeste zonuren en minste neerslag is.